Total Pageviews

Wednesday, 19 August 2015


TAHNIAH.....

Alhamdulillah...tahniah buat akak kita nie...dah setahun lebih menunggu...lepas amalkan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL nie lbh kurang 2 bulan akhirnya dapat POSITIVE result...gembira tak terkata...kita pon tumpang gembira juga...

Memang berbaloi sangat bila ada set PB nie...skali je kita invest duit tapi kesan dan pemakaian pb nie boleh sampai 10 TAHUN KE ATAS...kalau rosak pon boleh baiki secara PERCUMA je...mmg untungkan...badan sihat kos pon kurang..^_^

FREE REPAIR
WARRANTY SEUMUR HIDUP
CASH @ INSTALLMENT
SUPERBRANDS
70% MERAWAT KESIHATAN
30% MEMBANTU PEMBENTUKAN BADAN










Thursday, 6 August 2015

Dolomite Open House

Rayakan sebulan...Alhamdulillah semalam dah selesai Majlis Rumah Terbuka Dolomite...Thanks kepada Cdm-cdm yg bersusah payah sediakan semua nie....2 ekor kambing golek tue..semua makanan sedap-sedap....Kambing pon Tinggal rangka je...alhamdulillah enjoykan kami...Nak berniaga xboleh la stress je sepanjang masa tau....











Memang happening sangat semalam...Berwarna-warni...semua yg hadir cantik-cantik semua...tambah pulak pakai PREMIUM BEAUTIFUL memang BERGANDA SANGAT cantik tue tau...apa pon in sya allah ukhwah yg terbina akan berkekalan... 
WE ARE FAMILY...WE ARE MyBMW

Sekian...thanks ye sudi baca...

**Nak tau apa yg kami lakukan???apa yg enjoy sangat tue??
boleh trs pm ye : 019-7169651





Tuesday, 4 August 2015

Testimoni Premium Beautiful



Assalamualaikum....hai sahabat semua...hari nie nak share ngan korang pasal testimoni dr pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL...

Alhamdulillah premium beautiful bukan hanya utk kecantikan bentuk badan TETAPI untuk kecantikan dalaman wanita....Spare part kereta rosak boleh cari kt kedaikan tp kalau spare part badan kita yg rosak kt mana nak cari uollsss????

Tue yang menakutkan sebenarnya...Jadi sementara kita sihat elok la kita CEGAH, KESAN & RAWAT dari awal lagi..Kita cakap macam nie bukan sebab semata nk jual barang tapi lebih kepada nk share ngn semua wanita bagi semua wanita sihat dan cantik..

Macam yg kita sedia maklum setiap tahun memang kadar penghidap KANSER semakin meningkat...Terutama dari kalangan wanita...KENAPA??? sebab kita selalu pandang ringan pada benda yg remeh...bershopping sakan dengan jenama-jenama mahal lebih penting dari kita invest sket duit untuk kesihatan diri..

kenapa saya cakap macam tue???
Contoh yang paling simple KEPUTIHAN & SENGGUGUT...kebanyakan wanita anggap ianya normal je...Padahal daripada keputihan tue boleh menjurus kepada penyakit yang kritikal TANPA kita sedar...Bila dah teruk baru kita nak ambil peduli...

Ini antara testimoni kawan-kawan kita yang dah cuba pakai premium beautiful nie...alhamdulillah memang banyak membantu mereka..Bukan nak cakap PB nie boleh halang kita dari pelbagai penyakit tetapi ianya sebagai asbab utk kita kekal sihat dan cantik..

In sya allah saya bantu mana yg patut...kalau korang ada sebarang pertanyaan boleh terus wassap or call saya ye...

contact me : 019-7169651
kamaliah

https://www.facebook.com/KorsetAjaib
https://www.facebook.com/kama.azexlasik









Sunday, 2 August 2015


FREE VVIP TRIP KE OSAKA











Bestnyeeee....bestnye dapat berjalan menikmati keindahan alam ciptaan Allah..
XMUNGKIN MAMPU KE SANA??
Jangan risau semua nie FREE je tau uolls...just bawa duit utk bershopping je...yang lain semua ditanggung beres...

ARE YOU READY TO ROCK IT???

Contact me : kamaliah 
     019-7169651

https://www.facebook.com/kama.azexlasik