Total Pageviews

Wednesday, 19 August 2015


TAHNIAH.....

Alhamdulillah...tahniah buat akak kita nie...dah setahun lebih menunggu...lepas amalkan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL nie lbh kurang 2 bulan akhirnya dapat POSITIVE result...gembira tak terkata...kita pon tumpang gembira juga...

Memang berbaloi sangat bila ada set PB nie...skali je kita invest duit tapi kesan dan pemakaian pb nie boleh sampai 10 TAHUN KE ATAS...kalau rosak pon boleh baiki secara PERCUMA je...mmg untungkan...badan sihat kos pon kurang..^_^

FREE REPAIR
WARRANTY SEUMUR HIDUP
CASH @ INSTALLMENT
SUPERBRANDS
70% MERAWAT KESIHATAN
30% MEMBANTU PEMBENTUKAN BADAN










Thursday, 6 August 2015

Dolomite Open House

Rayakan sebulan...Alhamdulillah semalam dah selesai Majlis Rumah Terbuka Dolomite...Thanks kepada Cdm-cdm yg bersusah payah sediakan semua nie....2 ekor kambing golek tue..semua makanan sedap-sedap....Kambing pon Tinggal rangka je...alhamdulillah enjoykan kami...Nak berniaga xboleh la stress je sepanjang masa tau....











Memang happening sangat semalam...Berwarna-warni...semua yg hadir cantik-cantik semua...tambah pulak pakai PREMIUM BEAUTIFUL memang BERGANDA SANGAT cantik tue tau...apa pon in sya allah ukhwah yg terbina akan berkekalan... 
WE ARE FAMILY...WE ARE MyBMW

Sekian...thanks ye sudi baca...

**Nak tau apa yg kami lakukan???apa yg enjoy sangat tue??
boleh trs pm ye : 019-7169651





Tuesday, 4 August 2015

Testimoni Premium Beautiful



Assalamualaikum....hai sahabat semua...hari nie nak share ngan korang pasal testimoni dr pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL...

Alhamdulillah premium beautiful bukan hanya utk kecantikan bentuk badan TETAPI untuk kecantikan dalaman wanita....Spare part kereta rosak boleh cari kt kedaikan tp kalau spare part badan kita yg rosak kt mana nak cari uollsss????

Tue yang menakutkan sebenarnya...Jadi sementara kita sihat elok la kita CEGAH, KESAN & RAWAT dari awal lagi..Kita cakap macam nie bukan sebab semata nk jual barang tapi lebih kepada nk share ngn semua wanita bagi semua wanita sihat dan cantik..

Macam yg kita sedia maklum setiap tahun memang kadar penghidap KANSER semakin meningkat...Terutama dari kalangan wanita...KENAPA??? sebab kita selalu pandang ringan pada benda yg remeh...bershopping sakan dengan jenama-jenama mahal lebih penting dari kita invest sket duit untuk kesihatan diri..

kenapa saya cakap macam tue???
Contoh yang paling simple KEPUTIHAN & SENGGUGUT...kebanyakan wanita anggap ianya normal je...Padahal daripada keputihan tue boleh menjurus kepada penyakit yang kritikal TANPA kita sedar...Bila dah teruk baru kita nak ambil peduli...

Ini antara testimoni kawan-kawan kita yang dah cuba pakai premium beautiful nie...alhamdulillah memang banyak membantu mereka..Bukan nak cakap PB nie boleh halang kita dari pelbagai penyakit tetapi ianya sebagai asbab utk kita kekal sihat dan cantik..

In sya allah saya bantu mana yg patut...kalau korang ada sebarang pertanyaan boleh terus wassap or call saya ye...

contact me : 019-7169651
kamaliah

https://www.facebook.com/KorsetAjaib
https://www.facebook.com/kama.azexlasik









Sunday, 2 August 2015


FREE VVIP TRIP KE OSAKA











Bestnyeeee....bestnye dapat berjalan menikmati keindahan alam ciptaan Allah..
XMUNGKIN MAMPU KE SANA??
Jangan risau semua nie FREE je tau uolls...just bawa duit utk bershopping je...yang lain semua ditanggung beres...

ARE YOU READY TO ROCK IT???

Contact me : kamaliah 
     019-7169651

https://www.facebook.com/kama.azexlasik



Tuesday, 28 July 2015



Salam AidilFitri buat semua...raya kan sebulan...jadi leh wish ag la...^_^..tp topik hari nie bukan nk bagi salam aidilfitri TAPI nk share psl SEBELUM & SELEPAS raya....jom tengok apa yg terjadi...

SEBELUM RAYA


Amboi body masing-masing memang cun abes la...yela dh pose sebulankan..alang-alang tue diet terus la..nak pakai baju raya yg cantik-cantik dan berfesyen tue...nanti xmuat plk..kikikiki....jdi mmg tercapai la impian nk melaram di pagi raya....

peace...selit sikit gambar kita..^_^

SELEPAS RAYA





Adoi SAKIT KEPALA !!!! Mesti ramai yg jadi masalah mcm niekan.....maklum la asyik makan je...open house tiap-tiap hari pulak tue....Dah nampak makanan tue dah lupa la segalanya...BENCI !!! BENCI !!! BENCI !!!



Alat yang paling dibenci selepas raya...ada org terasa x??? ^_^

Tapi korang jangan la risau....xperlu masa yg lama pon untuk dapatkan bentuk badan idaman korang semula....cuma perlukan 5 - 10 minit sahaja....kita salurkan semula lemak-lemak yg dibenci tue ke tempat yang betul dan sambil-sambil tue kita bakar je terus...xpayah simpan-simpan dah lemak tue....

camner ye???
cuma perlukan PREMIUM BEAUTIFUL NIE JE !!!






On the spot terus dapat semula shape kita...lemak-lemak jahat tue dh disalurkan di tempat yg betul...Bukan tue je tau...yg penting badan kita pon bertambah sihat...

Cara utk dapatkan Premium Beautiful nie??

Boleh terus contact saya ye : kamaliah 019-7169651

Cara bayaran :

1) CASH
2) INSTALLMENT

Jangan tunggu lama-lama tau...takut bertambah parah nanti...:)











Wednesday, 17 June 2015

RASAI , NIKMATI & ALAMI 

SENDIRI KESAN HEBAT PEMAKAIAN PB

Apa Kelebihan PB dr Jenama Lain:
Pengiktirafan SUPERBRAND
Warranty SEUMUR HIDUP
Repair FREE FOR LIFE
360 Darjah Regangan
TIDAK SAKIT
Material ANTI PELUH
Material ANTI BAU


Belum Cuba Akan KATA :-
- Xnak la PAKAI, Mesti PANAS !!
- Xnak la PAKAI, Mesti RIMAS !!
- Xnak la PAKAI, Mesti X SELESA !!
- Xnak la PAKAI , Mesti KEJUNG !!
- Xnak la PAKAI , SUSAH nak PAKAI!

PREMIUM BEAUTIFULL diperbuat drpd Material yg Sgt EXCLUSIVE!!!
Dah SARUNG Kat BADAN :-
SANGAT SELESA !!!
SANGAT SELESA !!!
SANGAT SELESA !!!

KEHEBATAN PB:
- Melangsingkan Badan
- Pembentukan Badan On The Spot
- Menyuburkan RAHIM Wanita
- Sesuai dipakai sewaktu BERPANTANG utk mendapatkan bentuk badan Ideal...
- Merapatkan Tulang Pinggul
- Sengguguttt Settle
- Keputihan Settle
- Migrain Settle
- MEMBANTU UTK MEMDAPATKAN ZURIAT
- Merawat & Mencegah KANSER
Payudara & KANSER Rahim
- Cyst ( Ketumbuhan dlm perut)
- Masalah Perut Buncit
- Menghilangkan stretch mark & selulit...
- Merawat Masalah Tulang Belakang
- Perapat
- Menggalakkan Susu Badan
- Merawat rasa ngilu selepas bersalin...




FREE Consultation
FREE Fitting
Pm/wassap Cik Kam ye..019-7169651...
Mne yg baik kita kongsikn bersama...


#EXTRAVAGANZA_RAYA #Pb_Raya #OnlineBizzAcademy #MyBMW
#Anti-KANSER #Slim_Sihat_Rapat #Korset_paling_murah 



Friday, 22 May 2015

I am BACK



Assalamualaikum sahabat semua....cik kam mntk maaf sbb dh lme menyepi dlm blog nie...tp kini in sya allah akan kembali aktif...jangan lupa utk follow ye..I'M BACK....nantikan update terkini dari cik kam ye...^_^